Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om när man mist någon man älskade eller som betydde allt för en ...


Förlorade dej

Varför är du där ute
När jag är här inne
Vill ha dej hos mig

Varje gång jag blundar
Kan jag se dej
Det är som i paradiset

Du är i himlen
Jag är kvar på jorden
Ensam i min smärta

Du var mitt allt
- mitt syre
- min glöd
- min soluppgång

Jag förlorade dej
I mina tårar
Saknad för alltid och evigt




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-07 12:50



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Åh, gud så vacker!!
2012-05-13

  prinscess VIP
mycket starkt berörande
2011-11-15

  Junitvillingen
Berörs av dina vackert flätade ord. Det nästsista stycket säger allt, för precis så där är det. Har man älskat riktigt på djupet är det som om syret, glöden & soluppgången försvinner när den man hållit så kär är borta för alltid. Ett tillstånd som inte går att beskriva men där dina ord ändå säger så himla mycket om saknaden, smärtan. Tack!
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX