Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatumusikanten!

Med ett munspel i sina händer, så händer det en massa grejer
när han blåser ut en massa luft
ifrån sina lungor
ut emellan hans tänder på hans mun
Men det är helt lugnt
Jo, för tonerna som kommer fram är riktigt ljuva, då det snabbt samlas en massa folk som stannar till
Och det dröjer inte länge förens publiken börjar att klappa händerna i takt och jubla
och bara börjar att sjunga med
Jo, för detta magiska munspel kan inte lämna någon oberörd eller i fred...

Den fantastiskt duktiga gatumusikanten
Vilken lirare!

Ken Cassel
7/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-07 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel