Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anställ lekledare ja, för att ge traumatiserade barn en chans att gestalta sina
upplevelser inom säkra ramar - för läkande..inför framtiden. - nu regeringsförslag;
http://www.lekarbetspedagogik.se/recension.


Leka för livet

 

 

*

 

vi leker vi lär att här är det så här

vi växer vi är och glömmer det där

 

vi leker vi är och leker igen

på jobbet på nätet och hemma med vän

 

 

men har glömt att vi lärt redan viktigt om sen

 

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-07 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri