Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inom teater är konflikten det som gör en pjäs intressant att se


om att tappa stinget, som ett bi som dör

när du och jag sågs sa dina ögon och din kropp jag vill ha dig
och jag ville ha dig
så du blev min
och jag blev din
två ostbågar krokade samman
korkade sa man
men vi var ett jävligt cheesy par
och ett par tråkiga människor
utan vare sig kärlek eller hat
love on a silverfat
ingen friktion, känsla av fiktion eller psykisk erektion
nu säger bara din mun jag vill ha dig
och jag säger det inte alls

det är för okomplext, kärlek tagen ur sin kontext
vi vill varandra inget
har inget att säga varann
vi har sagt allt vi kan

utom hejdå
för nu kan du gå




Fri vers (Fri form) av kollektivliv
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-07 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kollektivliv
kollektivliv