Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att berätta medan man lever

Reklamflickan säger "KÖP DETTA DISKMEDEL"
"TAPPA KILON TJOCKSMOCK" på löpsedel
säg åt mig hur jag ska vara så att jag säkert vet
för själv kan jag visst inte bestämma det

min vän drack diskmedel och kräktes bubblor med spya i
en annan vän har haft en lång elak anorexi
sedan paddskolsyster klämde fram:
"du kan nog tappa några kilogram"

någons historia handlar bara om att fly
om att åka till annan mark där flaggan är ny
någon annan berättar om att alltid stå i centrum
den cancersjuke berättar om pastellfärgade väntrum

din berättelse är intressant
ja, relevant
även om du fyllt tant

SO COME ON, HIT US WITH
tragedi eller komedi
bara du berättar så lyssnar vi.




Fri vers (Fri form) av kollektivliv
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-29 16:29



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Bra!
Det är nu inte mycket för kommentar, men jag står for det.
ML
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

kollektivliv
kollektivliv