Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obehagligt medveten om att det är slut överallt utom hos mig


Sålt smöret och tappat vännen

jag ligger på mitt rum och försöker komma på
varför vi
blivit stelare än en pinne
i varje minne i mitt sinne
var vi bara varma och nära
inte kära
bara en
komplex glatt pinsam reflex som blev fulsex
vill ta av dig kläder igen
se dig bli naknare
höra dig bli naknare
när du grät för mig om din sorg
in i min bröstkorg
skakar
hakar

mig och jag säger inget bra
men inget dåligt, heller
fast inget bra, eller?
och var
hur
när
varför blev jag plötsligt
ett svin
svinet
svin#1

jag
kan
inte
sluta
tänka

dig




Fri vers (Fri form) av kollektivliv
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-12 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kollektivliv
kollektivliv