Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klapp klapp jag älskar dig

klapp klapp
små hår i nacken och så din hand
som liksom klapp klappar hejdå
tre dagars försök att få tid
tid bredvid

för det handlar om heltid
all tid alltid
jag är i närstrid
med mitt eget syfte
och vad vill jag då?
jag ställs på spetsen
står där i hetsen
och i sommar har vi knappt setts än

och fastän tiden är relativ är det alltid åt fel håll
och det spelar ingen roll
om jag sitter av två timmar om dan
jag är en del i en plan
i ett system
och det är ett problem

för nu måste vår tid förtjänas
samlas lagras håvas jobbas in in in
så vi kan åka ut ut ut
med båt eller bil
tusen miljarder mil
och fastän din hud gör mig varmare än något lönebesked
och fastän vi passar så bra i och med och runt varann
och fastän din hand är i min nacke nu
och fastän det bara är du
så verkar det inte som om vi hann
tiden försvann
tre dagar tog slut ändå
det bara är så
nu ska du gå
hejdå




Fri vers (Fri form) av kollektivliv
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-12 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kollektivliv
kollektivliv