Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du,bara du

Erövra mina runda former,elda alla glödande kyssar,
bosatt dig i mina tillgivna fingertoppar,
andas luft under mina första steg,
drick droppar av all min själslig nakenhet.
överraska min falska blyghet,
lös upp den rödaktiga tråden av åtra
och var min tidiga grässtrå av hopp
en kall vintermorgon.

Förunna mig glädje,onåbara höjder,
smek sinnena
med bortglömda sorger,
och träng in i mitt inre,
min hungriga kropp
och sinne...


Älskad o trygg......




Fri vers av lory
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-07 19:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackert i sin sinnliga tillgivenhet; den sista raden bekräftar känslan
2011-11-29

  HelenaW
Härlig dikt, helt i min smak! Bra!
2011-11-21

    ej medlem längre
Helt underbar...
applåder..
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen