Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är människor du leker med


 

Se på mig,
du som minns i bilder.

Kom ihåg
vad du ser idag,

mina rödgråtna ögon,
min hopkrupna kropp

så att du vet
vad du har gjort

och förstår

att det är människor
du leker med.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-01-14 11:59



Bookmark and Share


    Idun 1
Starkt, känsligt förmedlat allt det som gör så ont.
2006-01-17

  Henrik77
Det du skrivit där, har jag känt så många gånger själv. Du formulerade det åt mig, med vackra ord som berör.
2006-01-15

  Jessica Ebbesson
Starkt förmedlade ord. Får mig att känna med diktjaget.
2006-01-14

  Daniel_78 VIP
spottar avsmak av känslor i mitt vardagsrum
hoppas texten ej är en 100%are
2006-01-14

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Smärtsam text som tar sig in men du har skrivit
mycket starkare !
2006-01-14

  Per Rydberg
Någon har gjort diktjaget illa och sveket känns stort! Sorgen, i din text förmedlar du så starkt att jag som läsare berörs djupt!
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H