Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnan (stam-inspirationer; huggförbud trots att jag föredrar yxa
och inte såg [allt på ön] som du men närapå) och med rot menar man ofta
där nere men där uppe ser man ju...




ståtlig stor upprätt och mäktig

 

 

*

och han skrek högt fräckt frankt
och vågat från höften

 

 

Det är risk att den växer!

 

 

själv satt jag kvar
vid trädstammen
och insåg snart att

 

det var en ek

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-08 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri