Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på näsan på örat på hakan på det där fingret jag sett och sen då..




kan nog inte mer än (sk)riva dig

 

¤

fånga allt inom små fyrspretiga solar

 

bara för att jag är tvungen när klor kliar

 

 

bara för att jag kan och mina egna fingrar

jobbar övertid och har faktiskt inte lärt sig det där

med stämpelur och tider och

tider

 

och

 

tider och tider du vet

jag du vet och kan det där

(vilket besvär det ska bli)

 

 

som man läre lära sig när man går vargstigar

besvär och tider och andra begär

 

behov som rov och revor

som riv och riverdance och rock'n roll

som raggiga ruffiga rivjärnsrafs i hafs skrivet

 

 

inte lätt att loa sig då för du vet

ett lo är ett lo är ett lo

 

inget leo nej

inget leo

 

 

 

 

och när  hemligheter sipprar ut så fasar även loet

raggen reser sig

 

fräset är nära

 

 

och det hörs så väl när man smyger helt

öppet

 

i dungar gjorda för lejon

¤

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-08 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri