Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag tänker att en gång i livet kunde du kanske välja en snäll...välja mej...?


Jag tänker...


Jag tänker
Att jag inte
Vill se dej
Med någon annan

Jag tänker
Att du nog måste
Träffat någon nu

Jag tänker
Att någon
Så vacker som du
Kan inte gå osedd
Utan någon
Vid din sida
Som inte
Är jag

Jag tänker
Att jag inte
Kan säga något
Om det
Har ingen rätt
Att vara ledsen
Tänka onda tankar
För jag har någon
Vid min sida
Som inte
Är du

Jag tänker
Att det borde varit jag
Som varit hos dej
Jag tänker
Att det borde varit du
Som är hos mig nu
Jag tänker att vi
Är som gjorda
För varandra

Jag tänker att snart
Berättar någon
Berättar du
Att du har någon särskild
Någon annan
Som inte är jag
Och jag tänker
Att jag kommer
Att bli ledsen då
Vad än allt förnuft
Och klokhet säger

Jag tänker
Att jag borde gjort
Saker annorlunda
Jag tänker
Att jag borde satsat allt
På dej
Jag tänker
Att jag skulle sagt dej allt
Vågat följa
Min instinkt
Vågat följa
Mitt hjärta
För länge sedan

Men så tänker
Jag bara
Att jag

Tycker så
Mycket om

Dej...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-08 10:50



Bookmark and Share


  ellenheiman
åh det är som att du skriver mina tankar!
så fint.
2011-11-10

  Angeldust
"kräver" oxå ett lyckligt slut..kram sunny
2011-11-10

  TT
Så underbara ni är som bryr er så mycket om en "vanlig man" som mig...jag hoppas också på ett lyckligt slut. Men vågar inte tro.
2011-11-09

  sangel
Jaa du. Eftersom hon kanske hittar någon snart, eller redan gjort det så är det frustrerande att läsa. Instämmer med övriga om lyckligt slut
2011-11-09

  wildah
Vackert självutlämnande!
2011-11-09

  alvan
Ja det här är en frustrerande följetong.... Man vill bara se ett lyckligt slut! :) Fan vad jobbigt...
2011-11-08

  Ninananonia VIP
Kärleken är vacker.. :)
2011-11-08

  Rise Little One
Denna jag tänker för mycket, det är dags att gå från ord till handling nu :) Det är nog inte lätt men någon gång måste denna jag börja...
2011-11-08

  HelenaW
Man vill att du ska få henne.. Jag vill ha ett lyckligt slut, jag kräver ett lyckligt slut! ;)
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT