Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal text som Ginger fick mej att påminnas om... Födde fram härliga minnen om ett förflutet och numera avslutad tidsepok....Tack!


Ur kaos föds vi

 

Idag känner jag mej

som en galen ryttare

Grenslad över en storm

som rasar fram

 

Ett öronbedövande dån

piskar all vett ur min kropp

Jag slänger bak huvudet

och ur bröstet reser sig ett födslovrål

 

I vinden som för mej fram

föds jag i kamp

Jag famnar universum

och håller i mej hårt

 

Vill släppa taget

men...

vem vet var jag hamnar då

 

Så...

som den galna ryttare jag är

fortsätter jag min framfart

 

Genom galaxer av stjärnor och nebulosor

ut i kaos

Driven fram till explosion

 

Då jag slängs ut i oändligheten



Och jag blir ett med allt




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-08 16:07



Bookmark and Share


  HelenaW
Helt underbar! Du är ett med allt!
2011-11-17

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart innerlig och kraftfull dikt full av ljus
2011-11-08

    ej medlem längre
Wow! Här var det rasande livskraft som nästan tar andan ur mig....känner vinden och hör ditt skri...och vet att leva fullt ut måste man...kosta vad det kosta vill.
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya