Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gröna

Den gröna jag sväljer på väg till mitt jag, via någon annan
Jag vill inte, jag måste
Kanske är det möjligt att känna någonting igen
Den gröna får visa vägen för vilsen vintersjäl
Drömmar hade jag
Ambitioner hade jag
Nu i ingenmansland, trevande, ledsen, tom
Är det varmt känner jag kyla, är det mörkt ser jag ljus
Jag ser på den gröna, jag sväljer, jag hoppas
Min vägvisare, min lykta, min hemliga vän
Snälla få mig känna igen
Inspiration, kreativitet, sprudlande livsglädje
Dit har jag en längtan
När allt annat dog, men inte hoppet
Då fanns den gröna där
Den tröstar min hungrande själ




Fri vers av H Helix
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-01-14 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix