Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling

Det som står i kärleksromaner

trodde jag att det bara var trams

men nu vet jag bättre

när jag funnit min stora kärlek

bara du rör vid mig så går

det som en elektriskstöt

genom hela min kropp

det måste vara det som

 kallas kärlek

vi somnar i varandras armar

när vi älskat tillsammans

då känner jag mig som din

vackra prinssesa som

du brukar kalla mig min

underbara älskling




Fri vers av Ann-christin
Läst 571 gånger
Publicerad 2006-01-14 13:12



Bookmark and Share


    NoMi F
Oj det var vackert skirvet
hoppet känns, glädje för livet
Kärlek
Fint
2006-01-14

    Cajsa
Åh vilken fin dikt om kärlek! Att vara kär är så underbart! Tycker om denna! Kram
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin