Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hölje Hud; Mat Tak Värme + kommunikation (att komma samman)
Behövs det mer?




Hem

 

 

 

¤

att i Livets inre yttre värden

mäta Egna inre yttre värden

 

 

är värt allt i Världen

 

 

om värde inses som något man stoppar i

tar ut vid behov och låter vara förränting

 

 

mellan Livets och Egots

myrgungande svajningar

 

vågsjok på Börsen;

Livsbörsens puls

 

 

 

Tankens puls

Hjärtats puls

Kroppens puls

 

 

allt

i Andens famnande hölje

 

 

stickande irritationer

sköljande kärlekar

varierande arbeten

 

 

värdekänningar i jämförelse

 

 

jag vet med tanken

känner med hjärtat

inser med arbetet

att jag lever

 

 

lever

¤

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-08 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri