Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Den som letar på utsidan, drömmer; den som letar på insidan, vaknar.” - C.G Jung


Det enda

Allt jag vill ha är
Det du känner
Korsa gränser
Utanför världen
& Dess ramar

Hjärtats rytmer
Pumpar blod
Ett evigt kretslopp
Färglägger oss
Skänker verkligheten

Det enda...


Vi inte kan leva




... utan




Fri vers (Fri form) av Robert Halvarsson
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-08 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson