Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickor skapas i fasaden

Du ler mot mig, ser mig
Och sprickor skapas i fasaden

Jag vet inte om det är jag som släpper in dig,
eller om det är du som trollar bort väggen

Hur som helst så tycker jag om det,
Det känns tryggt, du känns trygg
Och det är därför vi måste sluta nu

För jag kan ju faktiskt vänja mig vid det här




Fri vers av lonelynights
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-09 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights