Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite lösryckta funderingar från ett större projekt
som vilar för stunden ...




Svårt att förstå ...

... vad det är vi egentligen
klagar på ...

Vi får ju de ledare
vi förtjänar att få!

De som är mest lämpade
att få vårt förtroende
att leda och besluta
om det som styr vår vardag
men också om det allra mest akuta
... är alldeles för smarta
för att ställa upp till val ...

- Bättre att låta någon annan
ta ledningen
så att vi själva slipper alla kval!

Är det då verkligen så svårt att förstå
varför vår samtid ser ut som den gör
när de mest lämpade väljer
att ställa sig utanför
den demokratiska processen
med allmänna val,
istället för att stanna kvar
och ta det ansvar
de överlåter på någon annan
vilken egentligen borde
vara utesluten för vare sig
nyval eller omval?





Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-09 01:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
allting har sin orsak, o verkan:)
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP