Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är trött ibland


Inte jag, eller?

Himmelen brukade vara blå
Jag blev helt perplex när jag tittade upp
Den var svart
Lätta viskningar mot min hud talade om för mig
Att det inte spelade någon roll
Horeri
Alla viskar mot min hud för jag vill det
Bjuder ut mig själv till varje främling
NÄSTAN
Himmelen brukade vara blå idag var den svart
Du brukar vara nära idag var du långt borta




Fri vers av Munken
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-09 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Munken