Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtbrist


Hans hjärta gav upp
Sen gav hans andra hjärta upp
Ja eller dess ägare
Han avled

Vi andra led
Hjärtlöshet är en svår sjukdom
Svårast för de närmaste




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-30 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO