Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men när jag tänker tillbaka..

Alla gånger som du fanns vid min sida
Alla gånger du höll min hand
Alla gånger du fick det att svida
Alla gånger du kapade våra band

Jag älskade dig alla dessa gånger
Jag älskade dig djupt och ömt
Jag älskade alla dina kärlekssånger
Jag älskade dig som något jag hade drömt

När jag tänker tillbaka så var det som en fantasi
När jag tänker tillbaka så fanns du aldrig där
När jag tänker tillbaka så var det aldrig vi
När jag tänker tillbaka så var jag aldrig kär




Fri vers av Dyrbye
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-09 10:38



Bookmark and Share


  Lorenzolars
Fantastiskt bra
2012-01-04

  the apache kid VIP
brilliant!
2011-12-13

    vilgot hellros
gillas!
2011-11-09

  Bodil Sandberg
Tycker om din sång..fantasia a la superb
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye