Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

examen, en gång för alla




förberedd

 

 

§

bråka med ande när hela tornet rister

tråka bland eviga korn på ens strand

 

på ens borgargård och utanför

i vallgravens dolda djup

 

 

kokar sjok av gammal sörja

tjära fälld och trasiga pilar

 

hålla tornet intakt

igen

 

bråka ande när delade hornet brister

för tredje gång

 

 

tjuter sina varningar vida omkring

ekar i muren vibrerar i marken

gör vågor i vattnets tidigare lugn

 

 

 

det mular på horisonten och där

syns siluetterna

 

väntade

 

"Välkommen, vi är förberedda här."

§

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-09 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri