Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ett sätt, och på annat ej, men ändå är det likförbenat körande
i dubbla bemärkelser - ratta styra och sjunga sina vägar




köra

 

 

 

=

är lika med att bestämma sitt liv

 

 

är att följa med på resan

är att känna rytmen och

 

hålla ton
och tand för tunga ibland

hålla mon vid sidan som land som sjunger dina vyer

 

 

dina egna huvudbryer

 

 

är lika med att skapa därhelst

vägen är

och bjuder sina skyltar

 

 

likt notblad trumma och dirigent

styltar vi oss fram i takt

 

 

leder genom sången

genom gången av ens liv

 

 

och vi hör våra röster

i samklang

 

 

 

eka nya världars värld

=

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-09 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri