Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dag på morgonen

 

- lättade dimman

JAG 

såg ljuset under älvors dans på åkern

som legat i träda

 

lekte reflexer mellan kvarglömda betor

och

klöverblommans trots

 

som jag

 

när dimman lättar

bländas

av självet

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-09 18:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka härliga rader ..fokuserade i stunden..befriande känsla!!underbart!
2011-11-15

  Börje Larsson
lekte reflexer...vilket underbart uttryck!
2011-11-10

  thyra
En mycket vacker dikt! Novembers sista blomma, klövern.Fint!
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP