Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Young Young.. och Dave Hole också, Bluesens värld för mig ibland;
hålla sig ung på andra sätt än rynkkrämer! :P




gå med Niel

 

 

 

rytm

att göra sig rytm

 

Niel

du leder mig genom

ridåer av villfarelse och felsyn

sätter spotlight på läget och lägger mjukt över

 

omkring axlar

 

 

luta sig trygghet i skräcken

 

 

se sig själv på glödande lava

på vandring genom öken

och tundrors is

 

 

 

rytm

att göra sig rytm

 

Niel, tack

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-09 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri