Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och i mitt öra... ringer varningklockor mer än tidsbokningar



ur-säktande jäktande käftar häftar

 

 

*kom ihåg att alltid avsluta med fyrkant*

 

 

Jamen jag vägrar har jag sagt, och det spelar inte nån roll vad du kommer med så kan jag alltid och helst och mycket gärna komma på en ursäkt som håller i och med att jag har en autoinbyggd säkerhet för överlevnad vid vägran.

 

Tydligen.

 

Så bara därför ska jag hädanefter bara gå med på allt för att testa om även automatiken själv fungerar med ursäkter på medgådda f.d. Vägringar. Bara för att.

 

För hur ska man kunna säga att en automatik fungerar när man använder den inom bara ena sidan av myntet och inte den andra. Fungerar den endast på en sida så läre det vara självförsvar och inte något man behöver ursäkter för?

Vem i hela världen ursäktar ett försvar på ett slagfält? Det är väl nåt att vara stolt över eller?

 

Så, härmed godtar jag allt som kommer i min väg och avgör därför om jag ursäktar ett försvar, som en usel självförsvarsbortförklarare eller om jag verkligen har automatik på ursäkter in real.

 

Då kan jag därmed med stolthet ursäkta mig och hoppa över det jag godtagit, även i efterskott, och det med rent mjöl i påsen.

 

Där är funktionen för en giltig ursäkt, för mig.

 

#avsluta med stjärna#

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 119 gånger
Publicerad 2011-11-10 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri