Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort sekund

Fyller mig med din längtan

och försvinner in i dimensionen

av oss två

 

i det ögonblicket

finns bara du

 

smärtan tappar sin existens

begreppet omöjligt utplånas

och dina läppar drar mig inåt

 

nu är lycka

vi två

intill varandra




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-10 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér