Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan som tränger sig på

Den där rädslan som tränger sig på
när någon får en att skratta alldeles för mycket,
när någons beröring känns i hela kroppen och
när det är alldeles för bekvämt att dela säng.

Allt känns sådär förvirrande,
vad vill hon?

Samtidigt som det är sådär spännande,
obehagligt härligt.

stanna eller gå, stanna eller gå.




Fri vers av lonelynights
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-10 23:19



Bookmark and Share


    ordskalv
Det är svårt att älska.
Det är svårt att älska rätt.
Det är svårt att våga något
som är det mest naturliga.
Men allt som brukar vara så naturligt brukar också vara det mest komplicerade i grund och botten.
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights