Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga ideér

Sönderillusioner

(sett igenom)

Spegelglas

(spricker under)

Vackra timmar
Fula timmar
Tid i vilken form som helst

(leder till)

Hela hallucinationer
Synonyminvasion

(leder till)

Överbelastade kretsar
Alla bra tankar

(och)

Dåliga tankar

(hittar jag)

I mörker




Fri vers av Munken
Läst 375 gånger
Publicerad 2011-11-11 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Munken