Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

for you dear




från en katt till en annan

 

 

 

¤

katastrof katapult katakombisk katamaran

katalogers katarakt och katamera kataabstrakt

 

 

fräs är du fräs ska du vara

fräs i gryta och fräsigt bevara

 

 

och jag loar mig lagom

bredvid

 

 

 

katta mot katta

en strid i frid

¤

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-11 16:44



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Helt underbar kombination "katakombisk katamaran" att snabbsegla i underjorden Charons eka hinner inte i kapp kanske något för Orfeus och vi andra som vill väcka något till liv och ändå klara oss undan. Jag är ute och cyklar men orden Du skrev överraskade. Tack.
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri