Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kommer ibland, men som nog är för ens innersta rum


Den andra

Finns det plats för en annan?
Vem är då du som skall fylla min längtan?
Av nöd och lust blir jag kvar hos Dig.
Men varför längtar jag ibland till den andra?

Som sjunger som näktergalen i maj
Som binder samman mig och saknaden

Går det att finna den andra
Och fortfarande ha dig kvar?




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-14 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö