Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla rött

Medvetet tar jag

det sista av mig

och kastar det 

mot klipporna

 

se hur blodet

rinner

 

och lämnar kvar

en sörjlig

grå massa

 

åt måsarnas

girighet




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-11 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér