Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'urdragen' dialog - fyll i själv




det växer ju över

 

¤

gräv inte där då

 

 

 

för att det blir ett hål?




jo asfalt men hellre skiffer
ibland smälter tjäran




det beror ju på
om sulorna är rågummi eller ej



mm jo
dovare skymningar då



längre till gryning



längre till bäcken




genom oslagen hage hörs inte spadens duns
lika högt som när jag slagit med lie

 

sen kom nordans drag

 

 

 

det växer ju över
men jag hör ändå

 

 

frön

 

 

ja säg det du

¤

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri