Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sova på saken hjälper nog inte mig i detta fall..men




om-igen

 

 

 

*

 

villkor är
för enkla
att ställa

sa ägandets egofälla

 

om om är omvärderat

 

*

 

Det är ingen som säger: ”Tala om trollen” när det endast sitter stumma runt stubben.

Om det är i den skogen furan kapades.

 

*

 

Om livet är utan om

skulle jag inte vara omringad

av villkor

 

om livet dessutom är utan ringar

skulle jag vara

 

ett obefintligt villkor som inte ens

kan omringa

 

om två negationer slår ut varandra

som vetenskapen vill

 

skulle om existera som givande av villkor

eller ej?

 

om om inte är icke-om

är då om där eller ej?

 

(drömma om mina empanadas
nästa smaksättning
istället

 

om

jag bara kan
bestämma mig
för

om

jag ska äta dom
varma eller kalla)

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri