Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kommentar till ett poetiskt mästerverk

.

Jag hatar egentligen
lång poesi



Men du gav mig
inget val,
- du släppte inte taget

Dina ord
vävde sig in i mitt hjärta
- du gjorde
din poetiska takt
till min hjärtrytm

Dina ord
va som stulna
från min tunga,
och dina tankar
var som mina egna
- fast i finare klädsel

Dina ord
ekar kvar
och jag kan känna
hur orden
gråter ut känsla
i mitt blod
för varje hjärtslag
som bultar
till minne
av det poetiska mästerverk
du just blåst till liv
inför avundsjuka ögon




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-12 17:15



Bookmark and Share


  wildrose
Väldigt fint skrivet.
2011-11-13

  Maria T
Bara så bra
2011-11-12

  Rosen VIP
gillar denna mycket...
en överfylld källa som porlar ut i en poetisk klang...
bokmärkes!
2011-11-12

    AA VIP
Mycket bra text.
2011-11-12

    Birgersdotter VIP
Mycket bra skrivet
2011-11-12

  Mats Henricson
Intensivt och känslofullt ! Bolmärker !
2011-11-12

  Mr Lindemann VIP
Klart du har begåvning

har du inte funderat på att skicka in ett par dikter till ett förlag?
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna