Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans hund

 

Jag håller hårt i hans hund
för att inte röra vid honom
för att inte väcka honom

Det lilla mjukisdjuret så lent
när jag kör ner näsan i dess päls
en doft av min lille pojk

Jag kramar hans hund hårt
när jag hör hans andetag
i natten är ensamheten som störst

 




Fri vers av Anna H
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H