Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smart phone

Jag fungerar inte utan alla funktioner
kan inte glida lika lätt i livet då
måste ha knappar utan krångliga konstruktioner
för det är lättast att leva så

Jag kan inte gå på gatan utan musik
alla stadens intryck gör mig oberörd
Vill inte känna puls, eller stress från trängseltrafik
Går helt orädd, blir kanske överkörd

Jag orkar inte tilltala dig med verkliga ord
det är så mycket lättare att säga det härifrån
Jag kan inte prata vid ditt köksbord
Så mycket lättare med en smart phone

För jag är lat och totalt jävla digital
helt förslappad att ge dig några svar
Jag är klen och ganska banal
Min smart phone är det enda jag har




Fri vers av Bokskog
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 00:29



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Tala men versal
ge med blad av saknad ett alstert där han kan skriva med glyfer vad han kännert för dig
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Bokskog
Bokskog