Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuck off!


Befrielse

Jag vill begrava dig nu,
ta ditt liv och och skrud
du är inte mig längre
och jag är inte längre du

Jag vill inte sörja dig
låta dig värja mig från himlen blå
Jag är inte längre din lakej
jag är starkare än du förstår

Du kan inte ta ljuset från min blick
dina händer räcker inte dit
stegen jag tog var mina när jag gick
och du kan aldrig mer ta dig hit

Nej du ska aldrig mer dränka mig i din sorg
klä mig i vitt eller svart
sno in mig i din kyliga borg
och inte veta om det är dag eller natt

Jag orkar inte höra dig mer
ta min kraft för dina skrik
jag stänger ridån, jag stänger den ner
du finns inte för min publik

Du borde har klart för dig nu
att jag hatar att gå i dina skor
du är inte mig och jag inte du
jag har befriat min ångest från dina klor

Jag begraver dig nu,
tar ditt liv och och skrud
du är inte mig längre
och jag är inte längre du




Fri vers av Bokskog
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-14 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bokskog
Bokskog