Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång

en gång ville hon dö
tacka för sig, ta sitt vemod och ge sig av
skaka av sitt luftslott, skjuta sin skugga
slicka sin sår och darra asplöven av sig

en gång ville ho dö
idag vill hon bara va
och tänka tanken att
det är så skönt
att se gåshuden
klä av henne naken

rör mig inte, jag hatar dig
och du vet inte vad som rör sig
i mitt huvudet
du vill inte veta
hur svarta själar tänker
vad hon tänkte
eller hur kaffefilter
ser ut efter månader

spring inte efter henne
du lär fastna i törn och tagg
och aldrig få henne
nej du får henne aldrig

en gång
blir aldrig en gång
aldrig

hon finns inte hos dig längre




Fri vers av Bokskog
Läst 244 gånger
Publicerad 2013-04-25 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bokskog
Bokskog