Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla löv

Du lilla löv, med papperstunna ådror
som hjälplöst seglar ned från skyn
vem bär nu dig,
vem saknar dig
när hösten skymmer om kvällen?




Fri vers av Bokskog
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-03 20:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fin...
2012-09-03

  surface to air
Fint!
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Bokskog
Bokskog