Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder.....

Med  vinterbleka händer

Smått skakande

Tänder jag ett ljus

I fladdrande kyla sveper vindarna förbi

Det mörka kalla värms av ljus

Lysande lågor glimmar

Ser ljuset återspeglas i mörkret

i skimmrande ögon

Tårar i regnbågsspektrats färger

stilla lämnar ögonvrån

 

Silvervita slöjor sveper in min själ

Värmande själens saknad

Låter evighetens ljus lysa över denna dag

Denna dag given

För att bli tagen till upplevelse stigens hågkomst

Så jag lever

Andas

Minns

 

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-13 12:10



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Meditativa rader som bågnar in i tillvaron med sin stillhet och lugn ger ro och tystnad då
2011-11-13

  Mona Drugge
Så stilla rogivande o underbart vackert. Mycket fina rader..

Gillar!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira