som gåva till karlarna" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som gåva till karlarna



PAPPA

Ljus för pappa
andras fäder
och min egen pappish-sida inom mig


Blodband? Ehhm. Principiellt är vi 50/50 med avvikelser.


Dagen till ära, och som gåva till karlarna, spelas Mammish-låtar


Mother; Danzig.
Mutter; Ramstein,
Mother Tounge; Dead can Dance
Does Your Mother Know; ABBA

 

 

Mother; Pink Floyd


m. många flera
Gött så!

 


~ << ♥ GRATTIS alla pappish-principer ♥ >> ~

 

 





Fri vers av Pot Pourri
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-13 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri