Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surround yourself with beauty.. läste jag nyss - Jo, ja just..japp. Gör ju det.
Eller?




vackerheten

 

 

*

Vänners Hjärtan
egna smärtan erkänd

 

stenar trä och fåniga gamla minnen

 

barn släkt och deras vardag

 

 

Oväsen Väsen och andra, sen mest av varandra
bärande gemensam kraft, för mig att luta emot;


klass ouppnåeliga
(så där att högakta och bara njuta av)

 

och så du
som platsar där

 

överallt

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 180 gånger
Publicerad 2011-11-13 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri