Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevingade upplevelser landar ibland, också...*s*




Kråktakter; kload och vingad erfarenhet

 

 

¤

för där är vatten storm och eldar heta

där är ånga som bränner och aldrig veta vad som ska komma

 

där är trippande tippande veliga viljor

där är skiftande liftande följder och famnar fångande en framtid

 

där är markens mjuka mosse att vila mot

 

 

och under

 

 

den virvel jag har

som du har över

 

 

där är strömmande tömmande rundgång

och drömmande glömmande sång som gjort sitt

 

 

 

där är ramar och regler

risker med räcken

 

 

 

där är täcken av bolsters behag

 

 

där är rum för att mötas

och stötas ilag

 

där är hjärta och själ

sant som Lag

 

 

[Crow; Dagen till ära; manlig princip; Andlig Lag]

¤

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 135 gånger
Publicerad 2011-11-13 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri