Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergets topp

En viktig sanning till många stort som smått
Denna text kommer handla om att söka uppmärksamhet
Den kommer inte ha ett versmått
bara en poäng i verklighet

Det finns många i vårat samhälle som har ett trassligt liv
med många problem
men tro mig bara för att man skriver ut det i skriftligt perspektiv
ex internet eller skicka sms till hela sin kontaktsystem
får man inte mer uppmärksamhet

Bara för att man skriver ut sin självömkan emellan raderna
får man det inte bättre
Jag har själv levt i den världen full av de falska charaderna
och det höll på och sluta illa och det är inte lättare
Så jag varnar alla som ligger på gränserna
Rädda er från mörkret
Ta steget över
Uppmärksamhet ligger oftast dold bakom bergets topp
men den uppmärksamheten är äkta
Så klättra efter den




Fri vers av Della
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-13 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della
Della