Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antiseptiskt !

Jag vill ibland
att allt blir antiseptiskt
desinfekterat
renat ifrån smittan

Så mycket är besudlat
bakteriellt
och nedpaxat

Orent !

Avhumaniserat !
Förstört !

Av människan
dess avarter
vi har svikit vår egen sort
vår värld
vårt budskap

Sålt oss till Mammon !
På rea !
För en spottstyver !

-------






Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-13 23:09



Bookmark and Share


  poetryGirl
Jag brukar se mot universum och hoppas vi får hjälp utifrån en dag, för jag tror inte mycket på människa längre...men undantag finns
2011-11-14

  aol
girighet skulle utrotas, fördela allt rättvist till alla människor,,
2011-11-14

  Larz Gustafsson VIP
"I know you' re antiseptic
your deodorant smells nice" (X-Ray Spex i "Germ Free Adolescents")

"Gör först insidan av bägaren ren..." (Jesus Kristus)
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska