Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack alla för suveräna speglar i cybern




ord att vara rädda om

 

 

 

*

frihet

kärlek

hjärtlighet

 

 

respekt

 

 

hänsyn

medkännande

 

 

 

humor

 

 

 

 

gränslöshet

medvetenhet

 

 

 

frihet

 

frihet frihet frihet

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-14 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri