Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på'n igen.. på'n igen




fallet tuvan och vissheten

 

 

¤

det råder vitflaggs flank och inga höga hästar
håller sina ryggar i skritt

 

stannar gör en svart invid sista kullen
mot väst

 

ryttaren kvar
söker svaret i en tuva timotej

 

 

frön är frön

 

 

där borta annan rems smorning glänser

 

hur kunde han låta lädret skina
med oputsade byglar

¤

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-14 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri