Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland bin draperier och stenar - mjuk honung, månskuggor och murbruk




en till sak

 

 

¤

har en till sak att säga
om nyckeln

 

 

har aldrig förr känt de ord
som lagt sig framför

har aldrig förr hört de ljuda
och kantrat över till kör

har aldrig förr känt de ord
som lagt sig framför dina läppars slöjor

aldrig förr känt de ord
på min hud



som nu

 

 

jag har en till sak att säga

 

 

har aldrig förr hört att ord
kan äta sig inunder lyssnarens hud


har aldrig förr hört att ord
är hungriga

 

 

som nu



som nu

när slöjor brunnit
murar rasat

 

bikupan blottat sin svärm

 

 

 

och mina ord funnit
sin saknade pärm

 

 

 

bland honung månskuggor och murbruk
fortfarande lädret smort

 

glänsande

 

 

vackert bunden i brons och band av det grövsta
låset intakt

 

 

 

låset intakt

¤

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri